Projekta “Māksla+Ēdiens+Nākamā paaudze” atklāšanas konferences ieraksts

2023. gada 20. februārī Ruckas mākslas fonda pārstāvis Oskars Goba un Norvēģijā bāzētā zinātnes centra Vitenparken pārstāve Zane Cērpiņa prezentēja projekta “Māksla+Ēdiens+Nākamā paaudze” plānotās aktivitātes – tiešsaistes darbnīcas, darbnīcas klātienē, izstādi un kulināro šovu, dari pats mākslas komplektus un īsfilmu sēriju ciklu. Zemāk pieejamis atklāšanas konferences ieraksts iepazīstina ar projektu “Māksla+Ēdiens+Nākamā paaudze” un tā norisēm.

Projekta videorullīts – īss pārskats par visām aktivitātēm, kas notiks projekta “Māksla+ēdiens+nākamā paaudze” ietvaros.

Vairāk par projektu uzzini: www.next.rucka.lv

Saistītās ziņas

Īsfilma “Nākotnes kontūras” dokumentē jaunās paaudzes radošo potenciālu

Ruckas mākslas fonds un Norvēģijā bāzētais zinātnes centrs Vitenparken sagatavojuši dokumentālu stāstu “Nākotnes kontūras”, iezīmējot bērnu un jauniešu radošo potenciālu cīņai ar šodienas un nākotnes krīzēm. Jaunā paaudze caur īsfilmu iedrošina skatītājus iztēloties dažādus nākotnes scenārijus mūsdienās aktuālām problēmām un aicina veidot jaunas nākotnes kontūras ar mākslas starpniecību jau šodien.

Read more

Aicinām uz projekta noslēguma pasākumu un īsfilmas “Nākotnes kontūras” pirmizrādi

Ruckas mākslas fonds un Norvēģijā bāzētais zinātnes centrs Vitenparken ielūdz uz projekta “Māksla+Ēdiens+Nākamā paaudze” noslēguma pasākumu, kas notiks 2023. gada 6. novembrī plkst. 18:00 Kino Cēsis, Raunas ielā 12, Cēsīs un tiešsaistē Rucas Facebook lapā. Noslēguma pasākumā paredzēta projekta ietvaros tapušās īsfilmas “Nākotnes kontūras” pirmizrāde. Projekta “Māksla+Ēdiens+Nākamā paaudze” festivāla ietvaros

Read more

Aicinām uz festivāla “Māksla+Ēdiens+Nākamā paaudze” aktivitātēm Ruckas muižā

Festivāla “Māksla+Ēdiens+Nākamā paaudze” bērniem un jauniešiem ietvaros mākslinieki, eksperti, pavāri un radošo darbnīcu dalībnieki kopīgi modelēs nākotni caur mākslas un ēdiena prizmu. Katru dienu atklātajā stundā būs gaidāmi pārsteigumi un iespēja nobaudīt dažādus interesantus ēdienus un ēdiena eksperimentus. Aicinām pievienoties mums šajā radošajā ceļojumā!  No 11. jūlija līdz 15. jūlijam

Read more